Lördag

NU ska vi på hockey. hejdå :)

va tusan

ska jag göra, sitter och funderar över mina handlingar... finns inga bra svar på dom.
snart ska ja till att såra en människa som står mig varmt om hjärtat.
får se hur de här kommer att sluta...

Helgen

Den har varit så lugn så..
Väldigt skönt ändå.

Fredag:
Jag skulle fara med bilen till Rifko men han var inte där nångång så de blev inte så. Fick mig nå nya bilder och sätta upp på väggen som jag skrv ut på reklam centra, de blev rikigt fint alltså. Sen var jag över till Harry en sväng han ville ha hjälp med frillan. När jag sen hade kört han och biffo till stan så var jag bara hemma och duschade och såg tv.

Lördag:
Började med att jag skulle fara till Rifko med bilen än en gång men han var inte där (inte förvånad) de var sånt härligt vänder så jag hade ju inte lust att sitta inne. nej nej.. inhandlade lite grejer sen var de att se tv hela kvällen lång. Hade mina funderingar på att fara på de där laides night på brass, men övervägde de hela när jag ej hitta någon som ville hänga med. Fast i och för sig sökte jag ju inte så värst mycket heller men ändå :P

Söndag:
Vaknade strax före tolv och klev upp duschade, såg lite tv sen for man till pappa och åt nå mat sen köpte man ett par nya mjukis byxor :) skönt de, har fan haft mina svarta mjukis byxor i typ 7-8 år de är snart hål i arslet för att de är så nötta :D haha. Sen for jag och tränade, tog med mig en liten Cornelia hon var min tränare, hehe. sen for jag och hon på bio och såg "natt på museet" den var faktiskt helt okej, men Cornelia tyckte att de var den bästa film hon sett :D de var ju bra. Efter filmen for vi till kvantum och handlade, köpte även lite godis åt Corre och sen ett paket cigaretter åt hennes mamma som ringde och var desperat. :) Corre följde med mig vidare till Hemma kväll (videoteket) där jag hyrde en film. (har ej sett den än) sen var stackars ungen helt slut och såg sjuk ut så jag köpte en max box åt henne. sen bar de iväg hem. åt varma mackor och såg tv sen så var de sov time :)

Cornelia


Inte så värst intressant helg, fan har ju nästan berättat i detaljer vad jag gjort. nää hörni tror inte att ni orkat läsa allt ändå så men men.. nu ska jag fara ut med cornelia till ormberget och åka SLALOM! och hur de kommer att sluta har jag ingen aning om, men de bådar inte gott. har fan inte åkt på 7 år typ. haha den som lever få se :D

Måste bara tillägga att jag hade vela uppleva studentens lyckliga dagar igen.

minnen

Studentens lyckliga dagar

tjejer

Något som får mig att rysa

Det är att lyssna på Guns n roses...
När jag är nere, när jag är glad, när jag ska festa, när jag är förbannad...
jag kan lyssna på dom när som helst.
usch vad mycket känslor som kommer upp när man hör dom..
ville bara säga de!

Underbart
191211-4

så skön musik
191211-4


191211-5

Keep on rocking my friends!

vad är nu detta?

Vad ska man säga? Trodde aldrig att jag skulle skaffa mig en blogg så här..
Men just nu har jag inte allt för mycket att göra, är på reklamcentra med perta.. även kallad per.
haha a1;s pappa. nå väl vi väntar på att få fara till rifko, eller jag väntar på per, han har ju alltid så mycket att göra. nå väl.

jag vet inte hur man gör med de här alltså, de är lite konstigt, får kika vidare på de när ja kommer hem hur man ska göra för att få lite färg på skiten.

vad händer i helgen?
ja ni, de är ju hockey derby i skellefteå men jag å a1 har varit och sökt biljetter, men de finns inga, men kanske får vi tag i några, men de är hemligt hur vi ska gå till väga.
annars vet jag inte, idag blir de väl lugnt antar jag. tänkte se så ska de låta och kanske let's dance, men nå mycket mer blir de väl inte. Imorgon kanske mitt fest sug kommer fram så kanske de blir ladies night.. men jag har ju som ingen att fara med, alla ska ju bara toffla.. ja jag blir ju toki.
nää nu ska ja lalla vidare här... finns ju mycket skoj man kan gå och pilla på och trycka på konstiga knappar :D haha. nää men hörru nini, nu får de väl räcka med skrivandet för ett tag. nu kom chefen här för reklamcentra.. haha han skulle halshugga mig om ja hade stängt ner nå som han hade uppe, vilken tur att jag inte gjort de då, fan så smart jag är.

tjaaarååå

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0