kort vecka

Imorgon är det en kort dag, de är en kort arbetsvecka.
Skönt att vara ledig i några dagar.

Imorgon är det brasor och allt vad det innebär, men jag ska nog bara se tv och tvätta.
På torsdag fyller mor min år, blir väl ett enklare firande.
Fredag så är det tänkt att jag och sara ska fara till happis och hälsa på över en natt.
Lördag är det nå skit i pit-skit, som varenda år, men jag blir ju oftast lika besviken varje gång då de endast (nästan) existerar nya och stylade bilar. Får se om man tar sig en tur dit ändå, kanske agerar chaffiiii.

Har klarat mig en vecka på jobbet utan att skära mig eller bränna mig, men idag så kom det bloood. aj aj, mitt stackars pek finger på samma hand som jag stukade fingret (Har fortfarande väldigt ont) och på samma hand som jag fick smält ost. Nu behöver jag bara skada ring fingret och tummen så är hela halva handen skadad. haha

Jag har beställt böcker i Fredags också, hoppas att dem kommer i brevlådan imorgon så har jag någonting att läsa, de hade ju varit roligt.

Nu är klockan ganska mycket, ska borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen. skönt som bara den.

Ja juste, den här ramsan får man ju inte glömma bort, maj maj måne jag kan lura dig till skåne.

nattinatt!

Solen lyser

Kom just hem, har varit på mässan i arcus hallen, de var väl inte något att hänga i granen direkt, men ett bra tidsfördriv. Nu släppte emma, amanda och karin av mig här hemma de körde i väg med fet katten min. haha
Har sprättat en öl nu, och ska hoppa in i duschen sen fara till bjerta som fyller 20år idag, de blir nog trevligt. Men nu ska jag först ut på balkongen och njuta av solen som lyser och min iskalla heiniken. smaskens.

ha en trevlig kväll!

Johej

Ja ni, de rullar på bra på det nya jobbet, och de gör även min cykel. hehe
Har varit till denina och hämtat den, fast de var ju inte bara att fara och hoppa på cykeln och cykla hem, nej nej. Först och främst hade jag bara på mig stures tofflor i strl 47 typ, men iallafall så krånglade låset så då for jag och Per och hämtade en stor jädrans avbitare typ så vi knipsa av låset och sen så for vi och handlade ett nytt plus en cykel korg, men när jag hade valt en snygg korg och vi kom till kassan så var de tydligen en cykel korg man har där bak, och det vill jag ju inte ha så då sprang jag tillbaka till hyllorna där korgarna var (klockan var 21.00 och coop stängde) och valde en ny korg. När jag sedan kom till kassan så var det tydligen en korg man har på sidan av cykeln, jaha, sprang igen (i stures stora tofflor) och hämtade en ful jävla korg som det stod klart och tydligt "cykel korg fram". puuust rätt korg. Tillbaka till denina, till vägverket och pumpa däcken sedan satt jag mig på cykel jäveln och for fram som en raket. haha

Imorgon ska jag nämligen cykla till jobbet, härligt si så där 06.20 varmt och skönt. eller så inte.

nä nu ska jag krypa ner, hade behövt ligga i sängen för 20min sen.

hejsvejs!

Ett år äldre

ännu ett år har gått och jag blir ett år äldre, tiden går fort när man har roligt.
Tycker att de var nyss jag fyllde 18, men nu är de fan 3 år sen...

Igår hade vi basket cup, men vi tog oss endast till semifinal, men de var ju lika bra det, så vi fick åka hem och göra oss klara för kvällen. Kvällen var trevlig, och slutade för min del kring halv två, skönt.
Idag kring halv elva på dagen tog jag på mig stures träskor och gick till skogen med eddie.
Sen har vi varit hos min far och ätit. Nu har jag bara legat uppe i amandas rum och surrat med henne lite. Nu väntar städning av huset innan sture kommer hem igen. Sen måste jag verkligen städa lägenheten också, men de får bli senare i veckan, är helt slut i hela kroppen. Imorgon börjar jag på mitt nya jobb klockan sju, de är tidigt på morgonen tycker jag. Trött kommer jag säkerligen vara de första dagarna med tanke på att jag inte är van att stiga upp den tiden och fara till jobbet, plus att de är ett nytt jobb, nya arbetsrutiner och ny information. De blir nog fullproppat i min lilla hjärna. 

nä nu ska jag gå ut och rasta eddie sen ska ja tjata lite på amanda så vi får någonting gjort här i huset...

hej! 


uppe med tuppen

ingen sovmprgon här i huset inte, eddie slickar en på fötterna när han tycker att de är dags att vakna. nu har han fått vara ut och kissa, och nosa lite överallt. tänkte först gå och lägga mig igen, men då när amanda är så dålig på att kliva upp på morgonen så var jag ju tvungen att väcka henne, och nu ska hon snart ha skjuts till skolan. så de är igen ide att sova vidare.

ska hem och hämta löjrom och basket kläderna, sen ska jag handla lite smått och gott till ikväll.. ska laga nån god middag idag.

Imorgon blir de inte heller någon sovmorgon, för som jag nämnde tidigare, har vi basket cup och vi ska samlas 8.15 ca. sen klockan 19 då har vi ju middag på kaffelino med alla basket lag i korpen.

idag bytte jag bort mitt pass med erik, så igår var det min sista dag på tasy, de känns fruktansvärt bra. på måndag börjar jag på det nya jobbet, spännande.

vill ha mig nån gammal risig fin bil som ja kan köra med till sommaren, först och främst för att ta oss ner till big meet, så vi slipper komma i någon svensson bil. Men även om det skulle bli så att vi kör ner med svensson bilen så gör det inte så mycket, de är ändå så jobbigt för den som kör att ligga på raggen, de är lika bra att stanna i stugan och möjligtvis åka med någon annan. ifall att man blir less på all bilkö så kan man bara kliva av och börja vandra tillbaka till campingen. ja så, så är det!

njeee, nu ska jag stressa på amanda, hon har börjat för 12 minuter sen.

Ha en trevlig helg!
smaskens

varmt, sol och skogen

Idag har vi varit med eddie i skogen, han tyckte nog att de var jätte härligt, sprang runt och gömde hund godis och han hittade dem.

fint väder är de också, men nu ska ja till jobbet igen, men de är ju bara idag och imorgon kvar sen säger jag, tack och hej!

i helgen har vi basket cup, de ska bli roligt.

hejsvejs!191211-14

sista natten

sista natten var nu avklarad, känns så bra!
förutom att jag inte alls var inställd på att allt folk skulle komma innan krogen stängde...
jag var tvungen att be josse stå i grillen så tog jag kassan. självklart fick jag jävla smältost på halva mitt fuck you finger, men de var folk som väntade på mat så ja kunde inte bry mig så mkt om det, förutom att de gjorde fördjävla ont. och givetvis var de ju på min redan hadikappade hand, där jag har ett stukat lillfinger...
ont har jag på smältost fingret och en blåsa är det.

måste bara säga att fy fan vad trög man är i fyllan (jag är kan tänka mig att jag är likadan själv) när man står på andra sidan av disken och är nykter så är de ett jävla liv och människor är, ursäkta mig, riktigt tröga!

just nu är jag trött och de känns som om det är jag som kommer vakna upp bakis och skakis. Det känns precis som om det är jag som kom hem med taxin efter en kväll ute på galej. nä, vet ni vad, nu väntar sängen!


grattis till mig själv

jag har fått ett jobb, en sånt bra jobb. ojoj..
jag börjar den 21april då ja slutar på tasty...

ja snart ska man och jobba, antar att abbe gjort en LÅÅÅÅNG lista på saker som ska göras, skrubba taket osv... suck.

ja ni, de känns ändå som att livet rullar på ganska bra ändå, trots att jag stukade fingret i onsdags och trots att jag fick parkeringsböter på 500kr igår. de känns ändå skita bra... pengar är ju alltid pengar, de är det som känns bra med de här jobbet, plus att jag är heltids anställd. great! plus att jag är ledig varenda helg! skita bra!

nej nej mina vänner och icke vänner, nu ska jag göra mig klar börjar om 35min och då jobbar jag till 05:00,,, trött kommer jag säkert vara, men de blir ju pengar de med!

hare göttans
hej!

Onsdag

idag har man varit och jobbat en sväng på daggen, sen har jag väl inte gjort så mkt mer.
suttit här framför datorn nu ett tag, kollat på bilder från haparanda... fy fan va vi hade kul!
och vet ni, jag fällde en tår för att jag saknar det så mkt.
så nu har jag och sara spikat ett datum. 26april åker vi till hpda och hälsar på igen!

snart ska jag på träning... men innan det tänkte jag bjuda på fina bilder från den tiden...

image32
image33image34
image35
image36
image37
image38

Jag måste bara meddela att ja tänkte faktiskt sätta in mer bilder, men om ni är nyfikna så finns det massor haparanda bilder både på min och saras pixbox, men jag rekomenderar att ni kollar på saras, jag är ju inte så flitig alla gånger med att sätta in bilder. här har ni hennes länk. www.carmenciita.pixbox.se

hej hallå!

tänkte berätta vad som hänt dem senaste dagarna och vad som komma skall....

i fredags så jobbade jag, och sade upp mig från jobbet (känns skönt alltså!)
kvällen spenderade jag och cornelia i björsbyn med att se talang 2008 och tvätta.

lördag började med att jag och corre klev upp åt frukost, städade, gjorde tårta, duchade, pappa och jeanette kom förbi, for till björsbyn, käkade en kyckling burgare på korvis, handlade jordgubbar, for hem gjorde klart 2st tårtor. pust då var klockan 15.00 och folket började komma. Sist hem var mamma och sture. tack för alla presenter!

cirka klockan 22 nånting for jag och corre med bilen till björsbyn och hämtade upp amanda och karin, sedan vidare till rutvik och plockade upp emma. sedan järnet till stan hämta nån öl och sedan blåste vi iväg till boden. väl framme i boden så ringde vi sara hon kom ut för att möta upp oss. kul att se dig as kalas!! haha. nåväl, var väl inte där så länge dock, men drog ändå ngt varv kring "centrum" i boden. och de var då vi alla konstaterade varför vi inte är så förtjusta i de där stället så vi gasade hem igen. Tänkte att de började närma sig sista refrängen där kring ett snåret, men då hittade vi en frusen axel och en pittiååå bo som klämde in sig med oss i bilen, drog något varv och sen där kring halv tre så körde vi hem karin och sedan amanda. Jag och corre kröp sedan ner i sängen och somnade på engång.

Söndag, vi klev upp ur sängen närmare tolv. sedan var jag, amanda, cornelia och åt hos min far. mums. efter det så hade vi basket match. efter matchen kom cornelia och sa att min ena telefon inte var i jackan. jaha tänkte jag, den är väl säkert i bilen då. I bilen var den då inte, och inte nån annanstans heller, och jag kunde minnas att jag haft den i bilen då jag körde till matchen. aja, vi ringde som en tok på telefonen men inget svar, men den var fortfarande igång. nåja, amanda skrev ett sms i stil med att om du har telefonen så kan du ju slå av den så vi inte behöver leta mera. vi ringde några gånger till men inget svar, men då en gång så var det någon som svarade och la på. då var det ju alltså någon som hade telefonen men ville inte svara. Vi for hem till läggan och jag började rota i alla papper så jag kunde spärra skiten. Då jag eller om det var amanda som kom på att vi kunde skriva ett till sms, att om dom lämnar tillbaka telefonen så kan de få hittelön, för dem kommer ändå inte ha någon användning för telen när jag spärrar både sim kortet och telefonen. så då fick vi ett svar tillbaka(otroligt efter 2 timmars ringade) typ så här stod det "pinsam situation... hittade telefonen utanför hälsans!  jag är inte ute efter problem, kan lämna telefonen nånstans där du hittar den för jag vet hur det känns att tappa telefonen." då skrev jag tillbaka "du får hittelön för jag förstod nästan att jag tappat telefonen, vars ska jag hämta den?" jag skrev så för att jag bara ville se vem fan de var som hade den. vi fick ett svar tillbaka "utanför polisstationen om 20min"  vi åkte dit och hämtade tillbaka telen, hade sagt att hittelön var 500kr, men hade fan inte tänk ge nånting alls. men då var ju amanadas pappa med för att han ville försäkra sig om att jag och amanda inte hoppade på någon oskyldig typ, men han gav iallafall 100kr till killen. (jag var helt inställd på att de skulle vara nå tjejer, fjortisar typ) aja, men nu har jag iallafall en telefon igen.

Imorgon så jobbar jag stängning, sen är jag ledig tis-tors och sedan jobbar jag, fredag-fredag. kul. Lördag den 19 april så har vi basket cup, fy vad kul!

ha det bra nu! hejhej!

ny vecka

Norge: Vad ska jag berätta? Att stället var svin fint och jätte mysigt. Min lägenhet var skit vacker och fräsh. Familjerna var hur snälla som helst. Men, nu kommer ett MEN. hur ska jag klara mig utan alla, de är ju inte så många men de är ju mina käresta. hm, ja men snart ska ja bestämma mig, vet inte nånting. står som femtio-femtio.

Ny vecka nu och igår städade jag och amanda ur våra bilar, de blev såå fint! de tog ju si så där 4 timmar typ.
nu är ja på väg till jobbet, jobbar 11-19 och sen ska jag fara och handla. För imorgon ska jag baka bullar. På Lördag ska jag ha kalas här hemma, eller jag kallar det mer för öppet hus då folk får komma lite när dom känner för det.

Nä, nu ni ska ja bege mig.

heiirå!

RSS 2.0