hela helgen

Fredag:
Jag tvättade hos pappa sen gick jag amanda å adam på stan och köpte lite grejer.
sen hem duscha och sen hockey å sen till axel och börja dricka. vi for till stan och sku in på cleo men adam var kanske lite för dragen för de så a1 å han gick hem typ. jag stönan och axel gick då in där. sen vet ja inte vars dom försvann men ja hitta en liten emma å sen hitta ja min morbror de var ju skoj. jojo. sen tappade jag bort emma och då blev ja så less på allt folk så då tog ja min jacka och gick till donken och trode ja var väldigt smart när ja satt där och filosofera (eller hur de nu stavas) haha vet inte riktigt hur länge ja satt där å åt mina alldeles för salta pommes. men de sluta iallafall med ja var hemma och försökte tända ljus och ja minns att de gick inte allt för bra, för dom var tydligen redan uppbrunna. haha. aja så kan d gå ibland.

Lördag:
de var ingen som direkt nappade på att hänga med på brass, nää så ja hade ju börjat ställa in mig på att vara hemma å se film. men de blev iallafall så att a1 å adam hängde med. jopp. vi var på "fasters" 40års kalas en sväng men de var ju inte så mkt att hänga i granen så då for vi till björx till nån som adam känner och där satt vi ett tag innan vi alla tog en taxi till stan. de var väl inte så skoj på brass heller och ja vet fan inte riktigt vad jag gjorde där.. har som inget minne av de. men de känns som ändå som att ja inte var så full.. men de måste ja ha vart för de blev att lägga en pizza i toan när ja kom hem och usch hur ja mådde då, nå väl ja somna då iallafall.. höhö

Söndag:
De var en dag ja inte ville leva mer. har nog aldrig i hela mitt "långa" liv varit så bakis. vaknade, kände smaken i munnen (uuuääääk) huvudvärk! var som att skalet för hjärnan var för litet och usch så de sprängde. så for ja rörde en arm så höll ja på å spy, ja de var fruktansvärt hemskt. (som man bäddar får man ligga) kände hur törstig ja var men om ja drack vatten vände de i magen så ja kunde inte dricka många droppar. sen någon timma senare så kände ja hur hungrig ja var och gjorde mig lite gröt (tänkte att de kanske skulle lugna sig med illamåendet) och åt en hårdbrö macka till de. kände att de inte alls var nå bra, la mig i sängen försökte somna så ja skulle få ett slut på de där. men de gick ju fan inte att somna, allt snurra och gjorde mig helt kräk färdig och benen ville inte alls somna för dom ville ut å röra på sig, de kröp i dom som fan. ja ni.. de var inte roliga timmar de där. sen när ja blev less på att ligga i sängen och ville inte vara bakis nå mer så satt ja mig vid datorn och då kom ja på att ja måste gå på toa för att lägga en till pizza, ja så var de gjort och ja mådde mycket bättre. talades vid med Harry och vi bestämde oss för att göra tacos. vi for och handla. men minsta tanke på någonting konstig mat eller dryck fick mig att(uuuääk) rysa. aja, köpte iallafall glass som ja åt i bilen på väg hit då blev de bättre. sen åt vi och då var nästan allt som de skulle.. kanske typ.

näää ja ska nå vara nykter ett tag eller tio nu... fan de kommer ju en för sommar och sommar då måste ja ju vara i fint skick.

nä ja måste fan ringa nu till mälar campingen och höra hur de blev uti vår stuga.
image13

heeeiirååååååå


RSS 2.0