ja jävla

jävla 2 inlägg på en dag, vad har hänt? haha nä men ja försöker fördriva tiden lite här på bennys, alltså mickes och robins jobb. robin kirrar någon bil åt killen som ska tatuera han, de är samma kille som gjorde min nya.
äh sen ska vi byta nå säte i en volvo som vi ska köra med upp till lule.

äh nu kom robins pappa hit så ja ska väl gå och vara social med han eller nå.
fan de är jävla varmt här nu... imorgon ska de väl bli 30grader. puuuhh.

föresten så har de varit en gammal nagel studio här i lokalen så de finns en massa nagellack och små grejs till naglar, som jag och emelie har varit och norpat åt oss av. inte för att nagellack är min grej så där men va fan är de gratis så tackar man ju inte nej direkt.

allt för mig för den här gången lär ju dröja några dagar igen innan ja uppdaterar.
 
ha de fint alla glada, hesvejs!

onsdag

de är onsdag den 23 juli för den som inte vet det, idag har jag namnsdag och sture fyller år.
Imorgon åker jag, robin och micke mot norr och beräknar vara framme på fredag morgon. på fredag flyer per och hans dam upp till lule. så vi får se vad vi hittar på för nå bus.

har typ varit borta från lule i 4 veckor, men de känns ändå ganska bra att komma hem, för robin är ju ändå med mig.
idag ringde jag stina och hon sa att jag har en vecka semester till, de blir ju skit bra det.
nu sitter jag på robin och mickes jobb som vanligt, de har lunch, men robin äter inte han tar in bilar så han tjänar lite pengar innan vi åker.

fan, pengarna börjar också ta slut, har ju typ gått några x antal tusen nu sen jag fick semester. kanske lite för mycket pengar har det spenderats, men de gör inget. för jag mår ju bra och har haft skit kul.

snart ses vi igen mina vänner och familj.
saknar er!

snabbis

tänkte bara uppdatera en snabbis... berätta vad som händer och sker just nu sen de förra inlägget. man om jag ska berätta allt lite mer detaljerat så blir de nog en hel roman.

är fortfarande i göteborg, de är så underbart. vill inte åka hem. vill inte tillbaka till vardagen i luleå.
Har varit på liseberg två gånger, spök huset var ju ändå värst! haha. Har druckit öl ute i solen och ätit god mat. träffat härliga människor. också så klart, Robin. underbart!

Det var tänkt att jag skulle åka hem till luleå i helgen då sture har 60års kalas på lördag, men så ringde mamma och sa att jag ej behöver vara med på kalaset. det är ju lite tråkigt att missa en sån sak, men de känns så bra att få stanna här en vecka till. På lördag ska vi på wheels and wings, de sägs vara den tredje största träffen i svergie. så de blir ju spännande. ska åka sheriffen, en bil som inte är rak i någon plåt alls, som jag och putte nyss var och besiktade, de gick ju ändå hyffsat bra med tanke på att förra bes så hade den 17 tvåor, och nu fick vi bara 13. de är ju ett framsteg. haha. de kommer väl in en bild på den så småningom då jag är hemma och vardagen åter är.

Nu sitter jag på roibin och mickes jobb, väntar på att de ska sluta så ska jag och robin bara ta de lugnt idag, tror nämligen att de blir en lång dag imorgon.

kärlek till alla mina nära och kära, saknar er!

nu ska jag kila ut till verkstaden!

road trip

Hej hallå!

Förra lördagen bar de iväg, vi alla, amanda, emma, karin, mackan, lunneberg, kj och jag. först till umeå och gled där några varv. alla blev fulla och glada förutom amanda och emma de var ju dem som körde. festade fram till sundsvall sen var de nattinatt. söndag klockan 10 på dagen var vi framme i sthlm och där var vi en natt. Jag, amanda, mackan, lunne och kj var ute och drack på söndags natten. sen på morgonen kom vi alla överens om att vi inte vill vara kvar i stockholm så vi packa in oss i the shit igen och skulle bege oss mot göteborg, efter många om och men så var vi äntligen på rätt väg. Men då blev vi stannade av poppo, ja men självklart så hade vi 4 timmar på oss att köra sen var de körförbud. jippie! efter många telefon samtal och mycket olika viljor så konstaterade vi att de bästa var att fara till västerås dit vi ändå skulle. Kunde inte tro att de var så mycket folk på campingen redan på måndagen. ja men då var de fest igen. ja de var så skönt att vara där, de var så underbart. och mitt i allt så blev de lördag tiden går så jävla fort, jag vill aldrig åka hem. fan. vi har haft så jävla kul där nere. såååå kul!

igår åkte brudarna hem mot lule. själv satt jag mig i en bil på väg mot göteborg. vi var nio personer och en hund. trångt som fan. men de gick bra ändå. vi tog ju oss fram iallafall. Nu sitter jag här i göteborg och vi sitter och dricker pilsner. njuter av semestern. jag bor hos en göteborgare som heter per, han är allt snäll han.

nu ska jag hälsa alla från runk daniel och hela patrasket! hehe

ha de så bra där i norr.. byebye!


RSS 2.0