Igår tänkte jag

Igår tänkte jag att nu måste jag skärpa mig med min kost, inte för att jag äter särskilt onyttigt men bara för att liksom. Vad händer idag då?
Jo vågen visar ytterligare -1kg så totalt -6 kg. Sen mätte jag mig och då visar måttbandet - 10 cm i midjan. Underbart!
När jag har gått ner 10 kg så ska jag minsann köpa mig ett nytt klädesplagg som belöning.

Kanske att man måste åka och träna efter vi skrivit papper på banken idag. Nu fick jag lite motivation :)


Min röv!

Nu kommer jag ihåg varför jag slutade gå på spinning i Lule. Jo mina fötter började göra ont, spinning skor känns som att det är onödigt att köpa. Igår gick vi på ett spinning pass, och efter några minuter så gjorde det ont under fötterna, de känns som om jag trampar barfota. Nå väl, nu har vi testat och jag kommer inte gå på det något mer. Utan jag kan tänka mig att något annat pass hädanefter.

Jag vill helst träna varenda dag, som det känns nu. Men får nöja mig med mina 3-4 pass i veckan.

Nu visar måttbandet
- 8 cm i midjan
- 7 cm bilring

Tillägger att benen i min röv gör ont idag, har nog ett för stort arsle för den där lilla spinning sadeln :)


Så där ja!

Eftersom söndags träningen uteblev så for vi iväg idag istället. Fy fan, nu är ja helt slut. Men de är ju så det ska vara!

På onsdag är de dags igen, dans och gym! :)

-4 cm i midja
-4 cm bilring


Typiskt

Typiskt mig att starta en blogg och vara dålig på att uppdatera den.

Så hur går det då?
Ptja.. Det har fungerat ganska bra, dricker inte endast naturdiet shaker, utan har räknat kalorier. De har fått mig att bli peppad och se hur mycket kalorier en liten promenad kan göra av med. MEN i måndags då, det spårade ur lite, både mat och mackor. Hungriga jag. Igår samma sak. Idag skulle jag ta nya tag, drack en shake till frukost. Sen råkade det åka ner en smörgås. Försöker ignorera att jag har ätit den idag. Och åt istället en räksallad till lunch. Middagen kommer bestå av en shake efter träningspasset ikväll.

Nå väl, bara ta nya friska starka tag och skärpa till mig lite. Sitter och funderar på att börja med lchf istället, men grejen med shaken är att de är så jävla lätt och enkelt. Tror att det passar mig bättre. Men man saknar någonting att tugga på. Men tänkte sätta upp ett mål, att jag ska hålla på med renkur i 3 veckor. Sedan successivt börja med lättare mat. Det bör jag väl klara av? Jo då!


RSS 2.0