måste bara tillägga...



Jo att vår morbror gjorde sitt första mål i AIK, de är kul att de går bra för han!!!
Bilden är från AIK´s hemsida.

KUL för dig per!!!!

över en vecka sen sist

jag skrev här..
vad har hänt?

ja jag och R var i luleå på en snabb visit, vi käka mat hos pappa, var på hockey, festade med gänget och hälsade på malin och freja. Vi åt även med mamma och sture, och var även förbi per och corre en snabbis. Vi var på bio med emma och corre. Ja de var fullt upp.

Måndag förmiddag landade vi på landvetter och R for till jobbet och jag tvättade och såg sedan hockey på kvällen.
Tisdag var de jobb som gällde..
Onsdag ledig, tvättade lite. Gjorde ett besök på UM och när R slutade jobbet åkte vi på ica maxi och inhandlade lite smått och gott. typ schampo och hår färg. även varsin almenacka fick vi. På kvällen gick vi ut och åt, med börje och han som håller i tysklands resan. Jag och R tog plankstek. mums.
Torsdag var de jobb igen, och inget speciellt hände, mer än att jag var på en arbetsintervju på ett annat jobb. får väl se hur de går.
Igår då, ja då var de jobb 12-21 och sedan en massa film och mys. Robin hade bäddat rent och städat. Och nu i morse vaknade jag av en puss på kinden och han frågade om jag var hungrig för han hade nämligen med sig frukost. så då fick jag frukost på sängen, vilken service. R är bara för bra!!!

Snart ska jag på jobbet igen, samma tider idag också. 12-21. Får se om jag orkar hitta på nå ikväll, de är ju tveksamt. Jobbar imorgon också. men vi får väl la se vad som händer... (skojja!!!! med "LA") hehe.

Nästa helg bär de iallafall av mot tyskland, de blir nog väldigt kul. vi åker 06.00 på lördag morgon och kommer tillbaka 21.00 och sedan väntar utgång i gbg. De slutar säkert på stripp klubb igen.. men de är ju ganska kul ändå.

Hoppas alla mår bra där uppe!

POK

en snabbis

tänkte bara skriva här en snabb sväng..

Fredag; Jag, Robin, Börje och David for in till göteborg och gick på sticky fingers. svin kul! sen hamnade vi på en vandas en stripp klubb. de var ju också kul de med! vi var hemma kring 4 halv 5 på morgonen, jag och robin somnade kring 6 på morgonen.

lördag; då kom sonny in i rummet och skulle ha upp robin klockan 08.00 men då sa jag att robin måste få sova lite till, då gick han igen. vi klev upp klockan tio och käka frukost, men var dock en aning bakis så jag var tvungen att ta en kall öl som robins pappa hade sparat åt mig från fredagen. Pojkarna grejade på ute på gården och jag låg och vilade fram till klockan tre då vi började göra oss klara för 50-års kalaset. Väl framme på kalaset så hälsade jag på en massa släktingar till R, men kommer fan inte ihåg vad dom heter. För när jag skakar hand med någon så koncenterar jag mig på hur hårt de klämmer i handen och sånt, istället för att höra vad dom säger för namn. hehe. ojdå. aja, de bjöds på vin och grejer. 76 pers var där. Roliga lekar för stackars utsatta 50åringen. haha. aja, men iallafall så har ju robin en tendens att somna tidigt, så fick sitta och peta på han redan vid 21 snåret sen vid 22.30 så åkte vi hem och sov.

lite snabb fakta om vad som hänt i helgen.
snart blir de lite norrlänsk luft för min och robins del...

vi ses!

ståpäls!!

ja här sitter man, har varit vaken i 4 timmar. har kollat runt på datorn om Hockeyn...
Alltså ja får fan stå päls av att se en del klipp på tuben. huvvaligen... tur som fan att jag får se matchen mot skellefteå den 20 sep. För jag kommer nämligen till lule då.. Jag ska då gå på hockey då Luleå hockey kommer hit ner och ska möta frölunda. Då kommer jag vara nervös...

ja idag då, jag tänkte sova länge men de gick inte, vaknade när Robin skulle till jobbet. Nu sitter jag här och ska äta frukost sen är de bara vila lite så man orkar med hela helgen. de blir en tuff helg...
Sticky fingers väntar idag och imorgon femtioårs kalaset.
Jag var och köpte mig en svart skjorta igår som ja tänkte ha på mig på kalaset. men de blir nog bra. vi var och köpte en skjorta åt Robin också.

nää nu ska ja käka..
hejsvejs!


en si så där 550st bilder

nu har jag äntligen fått bilderna från västerås, nog för att de saknas endel... jag blir knäpp bara jag tänker på att mina 900 bilder på mobilen är borta.. jävla skit. men men, har ju några bilder nu som jag fick av KJ bara 550 bilder.

kunde inte ladda upp alla på pixbox. men ja tänkte ger er blogg läsare några bilder. fint...
här kommer deeeee...!!!!

MINA DAMER


Jag var på utställningen och köpte en barbara som höll i ungefär 15min sen pöööös hon!!!



Näst sista dagen!




sweet

I lördags blev de ingen räk macka utan jag och Robin stannade hemma och såg på film.
Fast jag var ju ganska sugen på att fara på Björn Rosenström eller på Road runners fest. Men de var skönt att vara hemma.

Snart ska jag in till kungsbacka och äta lunch med Robin och Micke. Tänkte göra lite ärenden också, har ju slut på vissa nödvändigheter som hår spray till exempel.

Imorgon kommer Sonny och Emelie hem också från bulgarien, hoppas de har med nå G8 åt mig alltså.

I slutet av oktober är de väl tänkt att jag och Robin ska fara utomlands, då han fyller år. men vars far man i oktober?

Längtar ändå lite nu efter något eget, känns som om man är 15 år igen och springer runt i ett hus med en annan familj en ens egen. Men de dröjer nog inte så länge till...

önskar att Robin kunde ge mig lite av hans energi alltså... känner mig lite slö ibland. Fast igår var jag kanska duktig, dammsög hela huset och sopade ute på gården. skojjade lite med robin så han blev helt paff och höll nästan på att laga ihop en bil helt fel. haha.

nää niii... snippsnappslut...

rock!!

då sitter man på Robins jobb, lite tärd, ont i hela kroppen.
Robin håller på och lagar lite bilar med jääärnet på sterion med en massa bra rock!

Igår så kom Robins pappa hem från sjukan så vi käka lite mat och drack vin. Sen kom david och då for vi iväg en sväng, lite äventyr så där, innan vi for tillbaka hem så gjorde vi en liten avstickare på en liten krog och drack varsin öl.
Klockan var väl så där tjugoett eller nå sånt då vi tände ljus och såg en film, bara myste på helt enkelt.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, sitter väl här i några timmar och sen skulle vi till nå heaven 23 och käka en räk macka och ta oss en öl med david, jossan och Robins mamma kanske.

Ja emma, nu har jag uppdaterat lite, men har ju som inget vettigt att skriva. hehe

jo föresten nästa fredag ska vi på sticky fingers på någon invignings fest, då spelar lilla syster och dom är ju ganska bra faktiskt. På lördag ska vi på 50-års kalas, hela robins släkt är väl där, lite nervös är man ju allt. Fast de kommer nog vara en ganska avslappnad stämning där, de ska vara styr dans och lekar. de blir nog kul!

måååååduuubaaa????
PUSSKAAAM

skit snack!

Har man varit vallda bo i 4 nätter, än så länge känns allting bra.
Fast idag fick man ju höra någonting som gjorde mig alldeles knä svag, men så som jag trodde så var detta bara ett ont påhitt, det är alltså inte sant. Men som Robin sa - välkommen till kungsbacka! ja de är väl så överallt, att de finns skit snack och personer som försöker förstöra andra människors lycka. De är bara önska sådana människor all lycka och hoppas att de kommer långt i livet, tror dock att "skit-snackarna" kommer ångra sig en vacker dag då de inser att de står ensamma mot världen. Skönt iallafall att skvallret inte var sant.

Självklart saknar jag alla där hemma.
familj & vänner.

I lördags så väckte Robin mig kring halv nio då var de frukost, sedan begav vi oss mot lidköping där de var cruising. Vi var ett gäng som åkte med Per. De var väl en helt okej dag solen sken och så vidare... var hemma kring 21 snåret, skönt!

måste gå nu, Robin kom hem! lycka!!!!!!!!!

RSS 2.0