knasig

vilken knasig helg, vilken galen natt. å herregud.
mer behöver jag inte säga... de stannar mellan oss som de berör, eller hur tjejer? hehe
kom iallafall hem halv 8 imorse och sov fan till fem idag. huvva vilket slöseri.
ja juste, tror att emma, amanda och stina fick en upplevelse, de fick nämligen köra hem markus Fagervall igår, från cleo. haha. men då var ju så klar jag och karin inte med, då vi var på andra galna uppdrag. haha

nu sitter man här med mat i magen som vi åt på asian kitchen med micke, mackan, emma och amanda. haft lite bakfylle ångest idag, men den är nästan bortblåst, så man kan skratta åt det istället! äh inte gör de nå, man lever ju bara en gång, och livet är kort.

ska gå och sova nu, men jag känner mig inte alls inspirerad att fara på jobbet imorgon, de känns jobbigt, aja, de är ju bara 18 arbetsdagar kvar, sen har jag sommarlov typ, men nu i vuxen världen heter de väl semester, känns bara så himla "vuxet" med semester, inte fan vill jag vara vuxen än! nej inte än!

gonatt!

hjälp, de brinner!

ja tjo hej bara, inte så värst kul, men de brinner i stan, vi råka nämligen vara ute så länge så vi råkades se detta...
huvva, fick typ ruggig panne!
ja de brinner typ från thai thai, men nu verkar brandmännen ha kontroll över det. ni kan ju läsa mer i tidningen eller nå. orkar inte skriva nå mer om det. så är de, sorgligt men sant.

ja de var ju tänkt att de sku vara lugna gatan eller nå idag, men så blev de inte. ut och äta och sprätta pengar (jag slösar som om jag vore miljonär typ) Åkte med emma, och fet mercan. vi hängde gäng, jag och amanda kom oss även ut på grace för att kolla läget, men de var ju skit som vanligt så vi drog. har sett en massa konstiga människor och haft roligt åt dem. Nu ska jag sova, nattinatt!

svart som natten

är tyvärr fortfarande en sjukling, hosta och snörvel om vart annat.
tycker dock att jag är en riktig stålkvinna som härdar ut och är på jobbet när jag mår som en påse med skit. så de så!

efter jobbet idag kom damerna och hämtade upp mig, sedan gick tiden en stund och efter det så for jag, amanda, karin och stina på åhlens och köpte hårfärg, så nu är man svart som natten, nog för att jag kanske var de tidigare, men nu känns de härligt igen. Stina var duktig och kom och färga håret på mig och även golvet! haha men inte gör det nå.

nu har jag duschat och ska snart krypa ner i sängen. Imorgon ska jag ha en lugn kväll, jag längtar faktiskt... ska bli skönt som attans... om nu inte amanda och karin kommer på någon fix idé och tar med mig ut på äventyr, för jag orkar nog inte det!

på lördag är de på tal om brännboll och kubb, men de där med brännboll känns ju inte så lockande om jag fortfarande är sjuk, men vi får väl se vad som händer och fötter.

imorgon är de löning, känns förbannat bra!!!

image42

jahaja

då har man ett nytt utseende här på bloggen, vilken nörd man är ändå =) tack så mycket för hjälpen!

sjuk är man då fortfarande, de är inge roligt alls...
huvva..

på fredag får man lön! de blir spännande.
nu har man beställt kläder också, fy fan så skoj!

nää nu ska ja sussa, sängen väntar på mig!

sjuk

Man är gode bra på att tycka synd om sig själv när man känner sig dålig.
Men nu är de faktiskt synd om mig, jag har hosta, känns som om jag har feber och dessutom kan jag inte andas med näsan. Och en annan sak, de är ju inte direkt så att man kan dra täcket över huvudet och ligga inne hela dagen imorgon. nej nej, klockan ringar 05:50 de är bara hoppa upp och fara till jobbet. Jag trivs på jobbet, men kanske inte när allt känns jobbigt och tungt. varenda liten rörelse jag gör så känns det som om jag ska svimma.

nää suck och stön, nu ska jag lägga mig och glo tv ett tag sen väntar sängen på mig.

nattinatt!

host host

helgen kom och lika fort var den över. suck.
Fredag var de en in planerad grillning, men så blev det icke. nej nej de var vi damer som var ut på äventyr, något mer behöver jag inte säga. hehe. På lördag vaknade jag inte för än kring 14 snåret och då var de storstädning. fint blev det. Jag var inte alls sugen på att festa, men damerna var då det. jag kom i stämning och de blev en lyckad kväll men ännu mer äventyr. haha vi vår då inte speciellt mycket i Lule kommun om jag säger så.

nä sen kom söndag med dåligt väder och god mat hos pappa. idag är det måndag och de är många dagar kvar tills de är fredag igen. buhu.

nä ska börja tänka på refrängen nu. ha de!

och föresten, en djävlig hosta har jag fått och ont i halsen är ju inget plus i kanten!

Underbart!

Jag har talat med mitt förflutna, min gamla halva, en som engång var en del av mig!
Sanna, jag upprepar namnet Sanna! En människa som delade livet med mig, man kan nästan säga att vi var som ett gift gammalt par. Du har fått mig att skratta och hitta på bus som jag inte själv skulle gjort, men även gråta, de var så hemskt när du lämnade mig kvar här i luleå. Men jag förstår dig också. Vi skrev brev och försökte hålla kontakten, men sen gled vi som i från varandra. Nå väl, jag sitter här med ett leende på mina läppar och har minnen med dig cirkulerande i huvudet. Det var du och jag mot hela världen, det var iallafall så de kändes.

Åren har gått och vi har blivit äldre och allt vad som hör där till, men ändå av ett telefon samtal så känns det som vi vore småttingar fortfarande. Det är obegripligt!

bara 24 timmar

de är endast 24 timmar kvar av arbetsveckan...
idag var jag rackarns trött.
nu också, men jag måste se klart filmen jag råkade slå ett öga på mitt i bok läsandet.

på fredag hoppas jag att amanda inte har tummen i röven... och på fredag kanske vi far till kiruna en sväng, kollar på en fet bil, de blir nog bra.

ska bli skönt att krypa ner i sängen, god natt!

måndag

Den jobbigaste dagen på veckan är avklarad, och de gick faktiskt bra.
Har jobbat och efter jobbet for jag och plockade upp karin och vi körde omkring ett tag och sedan smög vi oss till tuna och tjuvkikade lite, och hittade åter igen johan och mackan i garaget. dom lekte fortfarande mulle mek. haha.
hämtade amanda, hookade upp johan och mackan och drog på kvantum och käkade mjukglass och skrapade lotter.

nu har jag duschat och gjort mig klar för sängen.. skönt.

imorgon är det bara 32 arbetstimmar kvar av den här veckan, det lät sjukt mycket... men de går nog bra ändå.
och nu är det bara sju söndagar kvar till vi sticker söder ut.. de kommer bli underbart härligt och fruktansvärt kul!

nu sängen!

ny design?

är med i en tävling om en ny design på min blogg, eftersom att jag inte kan göra det själv.
image39


Idag har jag och amanda kört omkring överallt och ingenstans...
Fått tillbaka ljudet av mackan och grejat på. Vi har käkat kina mat med Malin T och druckit cola.
Har varit på tuna och kolla när mulle mekarna (mackan och johan) grejat på i bilen. skrattat lite åt dem osv. Hälsat på micke på englunds och pratat lite strunt. Kört runt på mackan och johan lite och sen har vi druckit lite mer cola, de känns som om tänderna håller på att trilla ut nästan av all cola. Nu har jag just kört hem amanda. Och ska bara tilllägga att jag har tankat för 200kr nu ikväll. så alltså totalt 1300kr på bensin från i onsdags. herregud.

Nu är det sängen nästa!

ledigheten är nu över

imorgon är det en ny arbetsvecka som väntar..
Har haft en ganska fullproppad ledighet måste jag säga.
Kört bil, varit på kalas, grillat, tvättat, bytt till sommar däck, happis, festat, pite, festat lite mer...

föresten de har har spenderats en hel del pengar i helgen. Fredag tankade jag 250 kr i mickes bil för att han körde oss till happis. sedan tankade jag 250kr till i Marcus bil när dom hämtade oss från happis. så där är det 500kr i bensin, fast de blir minus 70kr som ja fick av sara. men de är ju ändå ganska mycket pengar. Sedan lördag så var jag på bolaget 200kr. Tankade Marcus bil för 100kr (alla damer gjorde det), sedan nu på morgon kvisten så tankde jag 100kr i ocj:n. oj oj. bara i bensin så blir de ca 700kr. Jo juste jag glömde, jag tankade även amandas pappas bil då vi lånat den på valborg, även där 200kr, sedan när jag bytt tillbaka till ocj:n så tankade jag även den för 200kr, Fattar inte, de känns som om det är bara jag som tankar i hela stan.

totalt av min lediga helg har det kostat mig 1100kr i BENSIN!!

äh, ska sluta vara så tankad så jag tankar hela tiden. haha


nä nu ska ja sluta tala om tankning och bensin och pengar, nu vill jag nämligen ut och köra bil? kan jag det? eller är det förtidigt?

hejsvejs!

RSS 2.0