Snark

Igår när jag gick och la mig tänkte jag att i natt ska Anton inte få snutta på mig. Vi höll på i 30 minuter och tjorva med varandra sen gav jag upp. Så har man åter igen varit snutt tutt heeela natten.

Nu har vi ätit frukost och Antons Farmor har nu hämtat Anton så nu är jag helt själv. De behövs känner jag. Bara få vara för mig själv i några timmar. Nu ska jag läsa tidningen i lugn och ro. Sen borde jag kolla efter något roligt julbak. Då vi kärringar ska till Marie på julbak imorgon. Kanske man tar en dans med dammsugarn också. De vet man aldrig.


rött

idag har de handlats jul gardiner, men bara till köket. de får räcka med jul pynt nu.
har även griljerat en skinka och har ätit en hel del vörtlimpmackor med jul skinka.
mumma.

Alltså sen Anton var sjuk så har han sovit otoligt mycket sämre än tidigare? de är vad jag kan minnas iallafall.
Vad ska man göra?
Jag har köpt Anna Wahlgrens "sova hela natten" boken och har snart läst klart den. Jag vet att folk har olika åsikter om hennes metod eller vad man ska kalla de. Men jag tror hel hjärtat på hela grejen. MEN man måste vara så otroligt stark och envis. Jag tycker själv att jag är båda delarna, men när natten faller på är jag ganska yngklig. Jag är så sårbar och trött. För att Anton nu ska sova hela nätterna igenom så krävs de ett väl utformat schema som vi måste följa till punkt och pricka. Och de fyra första nätterna ska man räkna med att inte sova alls. Sen ska man inte ha någonting planerat under två veckor, man måste koncentrera sig på detta och försöka få in alla rutiner. Jag vet inte vad man ska göra... Jag behöver hjälp, jag vill sova. Inte på dagarna utan på nätterna. Och om jag vill sova kan man ju tänka vad Anton hade uppskattat en samanhängande sömn under nätterna?

Vissa nätter kan han sova hyffsat bra... men dom flesta nätter är de uppvak och snutt 2-3 ggr i timman.
De jobbiga med allt är att man smyger på kvällen då han somnat i hopp om att han ska sova lite längre.
Nu sitter jag här, han somnade 19.45 han har redan vaknat 4 ggr och gnällt/skrikt missnöjt. Vad gör man? vjyssar lite, då somnar han om, efter ett tag. Sen kommer natten då går de inte att vjyssa honom, då är de bröstet som gäller. Ingenting annat.

Nu är jag trött känner mig väldigt känslig.

MAMMA... PAPPA... varför är de så lååååångt mellan oss? Jag behöver er här. Jag vill ha hjälp av er nu. Jag vill ha er här.
snyft snyft.

äh bäst att försöka sova nu

stjärna

idag stod babysim på schemat, sedan hem och jul pynta lite. Behövs ju inte så mycket då vi ändå ska fira jul i norr..

nu har ja en liten gnällapa här

men kolla in denna. hah ahaha

http://www.tackfilm.se/?id=1259157150469RA64

jerry

Ja då var man hemma i Vågerse igen.
PÅ hemresan vann jag en hotell övernattning på avenyn, de var ju kul.

Nåja idag har vi köpt tre små mini grisar, endast 7 veckor är dom. Hanen har fått ett namn, jerry williams. hehe
Damerna har inte fått något ännu. Dom är sååå söta. har inte något kort på dom än men de kommer..

attans nu vakna anton... måste gå

pizza

Shit fullt upp hela dagarna..
Är hos pappa nu och vi har käkat pizza.
Imorgon är de fredag då åker jag och anton hem, blandade känslor där.
Men vi saknar Robin hur mycket som helst.

Nu ska jag gå och vara lite social på soffan.

Tjingeling

inget bättre än

Hej hej, dålig på att skriva här men de är så ont om tid helatiden.
I måndags var de hockey
igår var jag på massage
och idag ska vi på stan.
Imorgon ska jag till pappa och äta och på fredag åker vi hem.

ska skriva bättre sen..
men nu väntar stan.
Inget bättre väder än, detta pissregn är ju inget att hurra över.



pissväder

här kommer man upp till norr och förväntar sig snö, men de är piss väder. hm.
har också glömt bort hur mörkt de är jämt och ständigt här på vintern.

Idag är de hockey och som vanligt har man inte förberett sig med några biljetter och de är ju slutsålt som till alla andra derby matcher. Så då får man så klart stå och köa två och en halv timma innan matchen börjar. Men tjejorna och jag ska dricka varsin öl i baren innan matchen. De kommer bli en trevlig kväll tror jag allt. Bara nu inte Lule förlorar, hemska tanke.

Inatt har mamma sovit med mig och Anton. Hon har tagit bytet av blöja och försökt trösta när han vaknar. De var ganska skönt. Sen klev vi upp klockan sju, åt frukost och sen gick vi till sängs igen för en förmiddagsvila med anton. Den var behövlig. Nu är dom ute på gården och jag ska gå och duscha.

Vi hörs sen

Sitter i bilen

Nu sitter vi i bilen på väg till landvetter. De är jobbigt att säga hejdå åt robin. Men vi ses ju snart igen. Och snart ses vi alla nära och kära. Jag gjorde ett tappert försök till att lägga in en bild också. Men de gick då inte.

Nästan klar

Mitt på dagen tog vi hela familjen en liten vila, sedan kom Antons kusin, faster och farmor. Vi fikade lite och dom gick på en promenad med Anton. Själv försökte jag läsa lite i boken. Nu har jag nästan packat klart allting, men lite grejer hänger på tork så de får jag slänga ner i morgon.

Anton myser nu med Robin i soffan och vi väntar på att Pia (Antons farmor) ska komma med pizza. Gud så gott, jag är så hungrig. Anton tycker om mat mer och mer nu, eller man får i han mer mat än i början. De är ju himla skönt de, alltså att de går så bra med maten.

 

På måndag ska vi tjejer på hockeyn, de ska bli skit kul! Anton får stanna hemma med Mormor.
De ser jag framemot.

VARFÖR är de så att man ALLTID tar med sig för mycket kläder när man ska någonstans? Jag har suttit och skrivit en lista över vad som är nödvändigt och ha med sig, men sen när man är och plockar i kläderna så tar man med sig de ena med de andra som "kan va bra och ha". Äsch, har försökt gallra lite när jag packade om väskan, men de sket sig.

De var allt för mig, tack och hej!

gjorde ett försök

Nu går tvättmaskinen varm och jag har tagit fram resväskan.
Har skrivit upp allting som vi ska ha med oss så man inte glömmer något, de är så irriterande om man skulle råka göra det.

Anton vilar och jag gjorde ett försök till att blogga från mobilen, men de går ju så segt här ute i skogen. kom så långt att jag skrivit mitt inlägg och tänkte vara lite proffsig och lägga upp en bild samtidigt men då dog mobilen? hm. äh jag försöker nog mig på de när jag är i Luleå istället.

Natten har varit lång, jag var vaken till 03.00 och sen väckte jag R, de var hans tur att ta hand om Anton. Jag begriper inte varför han sover så oroligt. Kanske är de som jag läser i boken, att han har överlevnadsångest? Ja jag längtar tills jag ska köra igång med kuren där, hoppas att de hjälper.
Stackars Anton, han borde vara helt slut.

Jag återkommer!


välkommna

Hej de var ett tag sen sist.
Ny design har jag, vad tycks?
Kan säga att de är inte jag som har lyckas med den, de är lindasara.blogg.se
och jag är väldigt tacksam för detta :)

Tänkte att de var på tiden att börja använda denna kära blogg.
jag har ju använt mig av en lösenordsskyddad blogg i lite mer än ett år.
Och för trogna läsare på den bloggen så kommer de kanske ett inlägg eller två någon gång ibland.

Vad händer då?
Ja de ska jag tala om den 25 juni kom vårat lilla underverk Anton till världen.
Alla snackar om att de ska vara sån stor omstälning när barnet blir en familjemedlem.
Men jag vet inte de ja, de är ju inte fest varenda helg precis, men de är fest på ett annat vis.
Jag och Anton festar lite för att Pappa R blir ledig då klockan blir 16.00 på fredagar. Vi brukar fira med Lite bröstmjölk och för min del blir de en och annan popcorn påse.
Man kommer långt på kärlek.
Tycker att de är, som dom flesta andra underbart att vara mor. Men man kan ju erkänna, ibland saknar man sina vänner och planera inför helgen som skall komma. Bara ta en väska och bege sig var som helst och se vart man vaknar upp en Söndag.
Jag är ung och kommer kanske kunna uppleva denna känsla igen om några år tionden.



Och måste ju säga att man har gått och blivit hus ägare, eller de är ju som en liten gård. Den är tecknad som lantbruks gård. Här bor vi, lilla familjen Carlson/Norén och en katt som kom med i köpet. Han heter Curry. Men han får dock hålla sig på utsidan. Jaga bort alla möss och sån skit.
Innan vi flyttade in så målade vi om lite men vi har endel kvar. Men som alltid finns de någonting att greja med när man har eget hus.

Någonting jag saknar här nere är min familj, ibland känns de så långt bort och sååå himla lång tid tills vi ses igen. Men sen hipps vipps så känns allt bra igen. Men de är ju så klart hela tiden tråkigt med detta avstånd.

Lär ju ganska inte skriva så intressanta saker här, men bara allmänt om de som händer runt i kring mig och i mitt liv. De kanske intresserar någon?

De får räcka för idag, vi ska nämligen äta varma mackor. Robin kockar i köket idag.
sen blir de brownie från 7eleven (om ni inte har provat deras brownies så är det att rekomendera) och popcorn.
Jag ska även läsa lite mer ur min nya bok "Sova hela natten" av Anna Wahlgren
Anton sover nämligen KASST nu så tänkte prova denna metod. Men måste vara väl påläst.

Lämna gärna en kommentar eller två!


RSS 2.0