sommartider

nu har man semester, har inte fattat det än. I lördags kändes det som om man skulle upp dagen efter och cykla iväg till jobbet. nå väl, de kommer väl kännas så småningom.

Vad händer och fötter då?
Jo hela förra veckan spenderades i björsbyn. Vi hade sällskap av Lunne och Bregott. Vi hade det ganska trevligt ändå. sen i torsdags så hyrde vi ett släp och hämtade en ny huv och framdörr till lången. nu är de bara de där med bakaxeln och avgasröret kvar, jo juste vi åkte ju på den där flygande bes, så vi måste dit och visa upp bilen nu i veckan, och innan det måste avgasröret och däcken fixas. då får vi nog rulla vidare. Midsommarafton tog vi bara de lugnt, drack någon öl och sen åkte man hem och sov kring ett snåret där nångång. Lördag var jag och käka på old B med amanda, per och cornelia. hämtade bilen och lunne och sen for vi omkring, de körde vattenskoter i KJs stuga (de var mycket mygg, jag hatar mygg!) och sen hände de väl inte så mycket mer än att man skulle se film, men de var nån som somna, så de var bara att krypa ner i sängen och sova där kring 2. Det har varit en ganska lugn och skön helg. De lär ju behövas för snart far vi.

Igår var de söndag, och jag gillar fan inte söndagar, men dagen började ganska bra, vi var och käkade med lunnes far, farmor och syster, de var gott. På kvällen kom någon slags ångest krypande, de blev som ett litet bak slag, har som inte haft tid att känna efter allt som hänt. suck. Jag ville typ lägga mig i regnet och gråta i kapp med dropparna.
Men idag känns det mycket bättre och jag har städat i typ 3 timmar, har hittat småkryp bakom lunnes soffa, de var ju inge vidare värst mysigt. Men nu är det rent och fint, nästan iallafall.. har lämnat lite åt han.

Har även minskat i vikt utan ansträngningar, de känns bra. för jag är inte personen som gillar att vara ute och motionera, basket är ungefär de jag kan sträcka mig till. har typ gått ner 7 kilo på en månad. ah, men mer ska de väl bli får man hoppas.

Nu väntar jag på lunne, vi ska till alko och köpa en jädrans massa sprit. För på lördag bär det iväg... fy fan så kul!
kommer typ inte kunna sova natten mot lördag, men de är ju ett senare problem.

Jag ska även skicka iväg en tanke till alla barn där ute som har det jobbigt av olika anledningar, som är tvungen att skiljas från sina syskon och familj. som kanske har föräldrar som är missbrukare eller helt enkelt struntar i barnen. Jag lider med er, tycker synd om er, önskar att jag kunde ändra världen, det kan jag ej!

ciao!




rockstar

Helgen, är helt godkänd, vi har myst på här i byn och sånt där. har även åkt omkring lite överallt och ingenstans.
nu är de endast två arbetsdagar kvar, och på fredag firar jag in semestern så där med någon kall pilsner, med mina kära vänner.

och fan, vi åker ju snart...

nä nu ska jag vänta på amanda och bregott som är ute och kör traktor, sen ska vi glida till stan och käka.

tror vår plan att sova klockan spricker idag lunne? hehe

ska lägga in nå bilder sen nångång, men de är ju så satans tråkigt bara...

hejsvejs

tillbaka till byhålan

då sitter man här i byhålan, ni vet, björsbyn is the shit. haha

igår var de nå grillfest med servera, gratis lika med gott. de bjöds på allt.
Efter det så tog vi oss ett bad in the bubbellåda. de var ju skönt som attans.

Idag går de ju inte annat än att vara på bra humör när man vaknar, solen skiner och de är fredag.
Jobbade på som tusan sen kom amanda och hämtade mig. vi duschade hämtade lunne och sen stack vi till hpda och köpte addes bil. nu grejer gänget på här ute på gårn och några är och ger fåren vatten. Jag och Amanda har även hunnit med att städa och tvätta lite. Imorgon blir de fet mek i lången, i hopp om att vi kan glida på kvällen.
Livet rullar på, och ja har nedräkning för vår resa mot södern... skönt och komma bort.
föresten så har man ju semester snart också, om 4 arbetsdagar. mums på det.

mums på allt! ja jag vet inte, men allt känns ändå helt enkelt mums. eller om jag ska förtydliga mig lite så njuter jag av livet.

glömde även nämna att jag köpt mig en ny telefon, fattar nada, helt jävla konstig. men aja, hade kunna smälla in den i en vägg eller nå, men de ger väl med sig.

nu tillbaka till allt. bye

tomt

vad säger man, upp och ner, kors och tvärs, hit och dit. de är ungefär så jag kan förklara mitt liv just nu...
är som en packåsna typ.. eller nä de är ju jag själv som valt det. jag klarar detta, jag vet det, jag mår konstigt bra på något sätt.. kan inte förklara. Självklart känns de oerhört konstigt allt men de är livets gång och livet är kort. De här är någonting som jag har tänkt på länge, till och från. och nu känns de lättare än vad jag kunnat föreställa mig.
äsch nog om detta.

helgen var galen precis som alla andra helger typ. haha de är allt jag har att säga. jag trivs i allas sällskap och snart åker hela gänget till västerås... vi är 8 st. och de ska bli förbannat kul, jag känner det, de ligger som i luften. men först väntar wheels i umeå och sedan vidare söder ut mot göteborg(tror jag). skönt. 17 dagar kvar!!!

de var allt för mig, glöm inte att jag tycker om er, alla ni mina nära och kära. puss på er!

länge sen

de var ett tag sen jag skrev nu, men jag har så mkt att göra och stå i hela dagarna så jag hinner knappt sitta vid datorn.

vi har köpt en bil som vi kan härja i.. ganska kul ändå, jag gillar ju när de är lite knöligt och sånt överallt. de är ju bara charmigt.
Jag ju berätta lite snabbt och kortfattat om vad helgen bjöd på...
fredag:
greja på med bilen i björsbyn och de tog hela kvällen och in på små timmarna då vi vågade oss till stan.
Lördag: började dricka öl kring kvart i tolv på dagen och sedan kom gänget och hämtade upp mig, vi drog på utställningen och var inte där nå vidare värst länge, sen forsatte vi glida runt hit och dit, vi klarde oss i några timmar, då fick poppo upp ögonen för oss... besiktningsbussen och hela fadderulllan... vi fick iallafall ombes. men vi slapp några hundra kroner i böter. skönt det. festade vidare och hade allmänt trevligt, men sen försvann en medlem ur bilen och fick inte komma ut för än tidigt på morgonen. så vi beslöt oss för att festa tills dess... och så blev det. de blev totalt 19 timmars öl drickande för mig i lördags. kom väl hem kring halv nio på morgonen eller nå sånt.

När jag vaknade på söndag, hade jag ont i hela kroppen, överallt. men de är smällar man får ta.
(pappa, du behöver inte vara orolig för mig)

nu rullar veckan på och trött är ja mest hela tiden, men har inte tid att sova, vi har varit på uppdrag idag också.
imorgon blir de väl så kallat fet mek i björsbyn så bilen är i form för helgen.

snart har jag semester, de känns så jävla bra. skönt om inte annat!
de väntar en hel del galej och äventyr...

Nu måste jag verkligen sova.
godnatt!

image43

image44

RSS 2.0