HEY!

Varit och köpt vin idag och längtar så efter att få öppna flaskorna imorgon.

Jag har även tvättat och diskat idag, de känns ju bra.

Jag tror jag har fått ett fjäll i ögat igår, för de gör nå jävulst ont och de syns inget i ögat heller. inte bra... kanske måste börja gråta så de försvinner?!?

imorgon då, va fan ska man göra förutom att dricka vin och bli full?

äh, vi tar en dag i taget  ^ ^

idag blir de nog tv tittande eller nå sånt...
hör av er!

en gnutta seriös

Man kanske skulle bli en gnutta seriös med det här, man får ju se hur de blir med de. Jag kan ju göra ett gott försök iallafall...

Få se nu, vad har hänt?
Jo för er som inte redan vet de, så har jag och matte flyttat ihop för ungefär 5 månader sen.
De fungerar bra!

Jag har varit på PBM (power big meet) och de är ju en upplevelse för sig, helt fantastiskt roligt. Fast de händer ju alltid endel tråkiga saker när man är där, men de roliga överväger de tråkiga. Jag ser framemot nästa år!

Jag har skaffat en hund också, Eddy heter han. skit fin. Men hur som helst har jag han nästan aldrig. Han är hos mamma på landet, där tror jag att han mår bättre! (Jag saknar han väldigt mycket)

Jag gjorde en inpuls resa till utlandet med Amanda, Adam, Emma och DP. Vad ska jag säga om den då? Jo nog var de skönt att komma bort till värmen, men att vara med två par var väl ingen hit direkt! Men de var iallafall trevligt. (jag menar inget illa mot er, mina reskompisar!)



Nu siter jag här, väntar på att klcokan ska bli 11 så jag kan hämta Amanda från skolan, vi ska och luncha. Sen ska jag städa för Matte kommer ju hem antingen idag eller imorgon. De är ju alltid trevligt och komma till ett städat hem. Sen vid halv tre tiden ska jag vara barnvakt åt Freja, men de blir ju bara någon timma. Ikväll är de dags att klämma fisk igen! Den här veckan har fisken varit som ett heltids jobb, morgon och kvälls pass. aja, de blir ju cash iallafall.

Vad händer i helgen då? Jag har ingen aning, de var väl tänkt att jag och matte kanske skulle fara till hans stuga, men han verkar ha blivit sjuk också ska jag ju på barnkalas på lördag så jag tror inte att de blir någon stuga för
oss den här helgen. Jag är som sugen på att ta ett glas på lördag, få se då vad som händer. De är ju Redline och de kan vara ganska trevligt där ibland. Jag ska höra med axel och stina vad dom ska göra, kanske något roligt så man hakar på!

Nä nu räcker de för idag, och tack för mig!

RSS 2.0