Landvetter

imorgon klockan 17.00 går mitt flyg... då flyttar jag. javisst!
känns så skönt, fan också. Tror inte riktigt någon förstår hur de känns, för de finns många av mina nära som tror att jag ej blir kvar där nere så länge. Men vi får väl se, tror att jag kommer att trivas men självklart kommer jag sakna alla tok mycket!!!!

Imorgon är de alltså sista dagen på jobbet och känns ju ändå lite små konstigt, eftersom att jag trivs där. Men detta är ju livets gång. tänker ju inte sitta här och mögla fast. jag måste ju bort från lule ett tag iallafall så man får någon livserfarenhet.

Känns också tråkigt att lämna en person här, som har stått mig varmt om hjärtat i många herrans år, och så är det fortfarande men på ett annat sätt. Det är så tråkigt och även jobbigt för mig att se dig ledsen, men jag vet att du klarar av detta.

nä detta blir nog sista inlägget för mig som lulebo.

ha det bra!
byebye äppelpaj!

flyger

imorgon 14.05 lyfter jag från kallax och åker ner till göteborg.
Bestämde mig för att åka dit för ca 2 timmar sen. Kunde inte ens tänka tanken att vänta tills nästa helg. neej neej. så då ställde min fina stina upp, och lånar ut pengar åt mig så ja kan flyga ner och sedan ta mig hem. svin bra.
tack för det!

Fan nu tvättar jag lite och sen blir de att trycka ner de nödvändigaste i en ryggsäck. för ja ids ju inte ha med mig nå bagage, utan tar med mig allt in på planet. blir ju bara borta två nätter.

nä de var allt för mig, och vi hörs till veckan, kommer nog inte skriva nå mer här i helgen.

ha en trevlig helg allesammans.


Endast 10 nätter

endast 10 nätter kvar i luleå tills man flyttar neråt.. Längtar så sjukt mycket!
Har lite att stå i innan jag flyttar, har ju endel grejer som måste packas ner och lämna i nå kartonger här hos mamma. men måste även gå igenom vad jag ska ha med mig ner... de är ju ändå en bit att fara, om man kommer på att man glömt något hemma. haha.

I torsdags kom Robin med flyget, vi har haft en bra helg. I lördags hade vi kräft kalas här hos mor, de var trevligt faktiskt.
Sen kom ju då fan den där söndagen då Robin var tvungen att sätta sig på flyget hem. tråkigt värre.

Jag försöker få tiden att gå jävla fort nu alltså, jag vill bara flytta. sover ganska mycket om nätterna, lägger mig i sängen kring 21 och läser lite, pratar med R i telefonen och sedan släcker jag lampan och inväntar john blund.
Helst hade jag bara tagit första bästa flyg till göteborg, men icket, men de sägs ju att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Men de är nog så jävla länge till den 29 augusti.

Och lilla Emma är i turkiet, jag har fått uppfattningen om att hon verkligen lever rövare där nere, you go girl!!! nä men jag tycker du ska komma hem nu, jag, amanda och karin har verkligen lite att göra när du inte är hemma.

Snart ska jag och amanda och käka hos far, han tycker att vi måste träffas jätte mycket nu innan jag flyttar. Och de är ju ett ganska bra sätt att träffas över en bit mat så där..

Det känns ändå som om jag har gjort mitt här i luleå för ett tag fram över. Jag känner mig helt klart redo för en flytt.
Någonting som också känns bra är att jag fick tala ut lite med lunne, så nu är jag inte arg på han något mer. Och vi måste få sålt lången också, så man får sig en slant och den där jävla volvon hade ju också varit bra och bli av med innan man flyttar. nå väl, vi får väl se vad som händer.

nä nu gott folk, damer och herrar nu ska ja duscha, ha de så bra.

hejsvejs!

att de går segt

tiden går så segt... de är så jobbigt och vänta på att de ska bli fredag, då kommer Robin. Känns som om det var 3 veckor sen han for från lule, men de är ju fan inte ens en vecka sen. äh, jobbigt.

Få se nu då vad som händer och sker med mitt jobb, hade ju helst slutat jobba nu så jag bara kan flytta. nu nu nu!!!
Jag ska prata med henne imorgon och höra, för jag vill ju som ha ett datum, så man vet lite bättre.

I lördags var vi föresten på Farmen, å herregu. helt galet, helt skruvat!
Vi var bara damer på förfest hos Sara, satan så kul de var. Hela farmen grejen var också skit kul. Ja helt klart topp betyg på hela lördags kvällen! tack mina tjejer!

För övrigt ska jag nämna att Karin, söta rara Karin fyller år idag GRATTIS GRTTIS!

På torsdag ska vi till råne och fiska nå kräftor, som vi sedan ska (för hoppningsvis) äta på lördag.

Idag har jag jobbat och sen har jag dammsugit hela huset här i b-byn. Jag hinner även läsa några sidor i min bok ibland, den är så jävla bra så ja tror nog att jag måste stänga av internet och gå upp och läsa tills john blund kommer på besök.

byebye äppelpaj!


föresten, vad tråkigt inlägg de här blev då!

oj oj oj

veckorna rusar förbi och nu har robin, micke, per och cilla lämnat luleå. eller igår gjorde dem det.
känns sååå tomt nu..

om en månad flyttar jag, jag flyttar till göteborg.
de känns så bra, men samtidigt kommer jag ju sakna alla här hemma... men jag kommer och hälsar på, de lovar jag.

allt har varit fantastiskt den här sommaren, mina 5-6 veckor semester har gått så fort. har spenderat 1 vecka i västerås och 3 veckor i göteborg. underbart.

nu ska ja gå, men vi höres!
hejsvejs


RSS 2.0